English   Svenska  


Om oss


Startsida

Nitroz Motorsport

Sportgrenar

Tävlingar

Resultat

Logga in

+46(0)8 711 55 60

NitrozPlay

Köp & Sälj

TimeTree

Sök

Dragracing.EU
 
 
•  Meny
•  Nitroz Motorsport
Nitroz Motorsport
Nitroz AB
Annelundsvägen 14
141 44Huddinge
Sweden

Telefon: +46 (0)8 711 55 60 (09:00-17:00)
E-post: info@nitroz.se
Webblänk: www.nitroz.se

Nitroz AB
FART är väl den minsta gemensamma nämnaren när det gäller all form av racing. Och det gäller inte bara på de olika banorna utan även all logistik som behövs för att genomföra tävlingar – före, under och efter.
Vi på Nitroz har varit verksamma inom olika former av motorsport sedan början av 90-talet med fokus på arrangörs och seriefrågor. Vår målsättning är att erbjuda lösningar som gör det enklare för såväl arrangerande klubbar, serieadministratörer, eventbolag och, naturligtvis, aktiva deltagare.
Vi tillhandahåller kompletta, webbaserade lösningar för all form av motorsport där regler försäkringslösningar, licenser, förarregister, anmälningssystem, deltagarlistor, resultatredovisning i realtid och serieinformation samlas på ett ställe.
Vi producerar även egen Webb-TV som sänds via nitrozplay.se och tillverkar tidtagningsutrustning, främst för dragracing och hastighetstävlingar.
Vi gör motorsport både enklare och snabbare och vill välkomna arrangörer, klubbar och både gamla och nya licensinnehavare.


© 2011 - 2024 | Nitroz AB & PKS-Consulting | Disclaimer