Rättigheter

Materialet på denna hemsida är skyddat av Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Det får inte kopieras, överlåtas, överföras, säljas, eller på annat sätt utnyttjas utan tillstånd av Nitroz AB i Huddinge.
Detta gäller både kommersiellt och icke-kommersiellt användande.

Du får dock länka till dessa sidor och även hämta information gällande färdigställda resultat och tabeller om källan Nitroz.Se anges.
Nitroz AB tar dock inget ansvar för informationen

Ansvarig utgivare är:
Nitroz AB
Annnelundsvägen 14
S-141 44 Huddinge
T: +46 (0)8 711 55 60
F: +46 (0)8 711 55 90

Om webbplatsen
Syftet med den här webbplatsen är att tillhandahålla information till i första hand en motorintresserad publik i de Nordiska länderna. Informationen uppdateras inför och under pågående matcher och Nitroz AB gör sitt bästa för att informationen som lämnas på webbplatsen ska vara så korrekt och aktuell som det är möjligt. Observera dock att Nitroz AB på inget sätt tar ansvar för den information som finns på denna webbplats. Nitroz AB i samarbete med tävlingsarrangörer kan också utan varning eller på annat sätt, ändra i befintlig information. Nitroz AB anger ej något datum då ändringar utförts.
Bruk av webbplatsen får endast ske i enlighet med gällande användarvillkor och sekretesspolicy. Genom att besöka webbplatsen förbinder du dig att följa användarvillkoren. Dessa kan ändras då och då, och du bör därför med jämna mellanrum kontrollera den senaste versionen.

Användarvillkor
Nitroz AB gör sitt bästa för att informationen på denna webbplats ska vara korrekt och aktuell men garanterar inte att informationen och resultat är korrekta, fullständiga eller utan fel. Du besöker och använder webbplatsen helt på egen risk. Nitroz AB fråntar sig även allt ansvar gällande skador, upplevelser eller liknade som kan kännas kränkande. Vid användande av vårt forum bär du som skribent det hela och fulla ansvaret. Vi förbehåller oss även de fullständiga rättigheterna att varna eller utesluta forum-medlemmar, helt efter våra egna beslut.
 
Sekretesspolicy
Nitroz.Se är utformad för att förse användarna med information. Vi kommer inte att samla in någon personligt identifierbar information på denna webbplats automatiskt utan din vetskap. Eventuell information som du frivilligt lämnar kommer också enbart att användas för avsett ändamål och kommer inte att hyras ut, säljas eller på något annat sätt göras tillgänglig för tredje part.

Till sist

Vi hoppas ni får en trevlig vistelse här på en av Sveriges bästa webbplatser för motorsport.

Nitroz Crew