Apple Racing Products AB.  

För er som inte har kommit i kontakt med oss ännu, vill vi passa på tillfället att presentera oss. Vi har varit och är aktiva inom olika former av racing i sammanlagt över 50 år. Vi har varit delaktiga i såväl Svenska, Europeiska som världsrekord vid ett flertal tillfällen. Vi är specialiserade inom ljuddämpning av High Performance motorer. Vi är i många fall marknads ledande och våra ljuddämpare går att finna på tävlingsfordon world wide. Vi är enormt stolta över att kunna tillverka en så exklusiv produkt här i Sverige. 

[KONTAKTA OSS]
   
 
Join The Winners 
köp dina kvalitetsracedämpare från Apple Racing

 

   
Apple Racing's 3" Multi-Frequency får tyst på allt och alla. 

Med vår nya unika 3"(76,2mm) Multi-Frequency dämpare tar Apple Racing täten med ett stort kliv in i 2000 talet.  


L=650mm B=225 H=130mm

Multi-Frequency dämparen är uppbyggd med en Pulsations zon och dubbla individuella absorberings zoner för att täcka ett bredare frekvens område. Pulsations zonen styr den backpuls som finns i systemet att stanna i dämparen där den gör mest nytta. I och med detta får ljuddämparen en möjligheten att arbeta bättre utan att hindra genomströmningen.  

Multi-Frequency dämparen har utvecklats både i flödesbänk och bromsbänk, den är framtagen för att passa dom hårda "decibel regler" som Svensk racing förespråkar. Tester i bromsbänk och i real life visar att ljuddämparen fungerar över all förväntan.  

Denna High Performance ljuddämpare har även visat gott resultat på bilar av typ vans & truck's.

NYA 3" MULTI FREQUENCY DÄMPARE TAR NER LJUDNIVÅN ÖVER ETT BREDARE FREKVENSOMRÅDE PRIS 895:-
 
Slimline 2" 
675:-
Små smidiga effektdämparemed maxflöde för bästa effekt och ekonomi, passar bl.a 4-cylindriga rally/racing-motorer och 8 cylindriga typ standardmotorer upp till c:a 350 hk.
Slimline 2½" 
695:-
Samma typ och storlek som ovan men med 2 1/2" in och utgång, denna dämpare som givetvis har bättre flödeskapacitet än sin mindre broder lämpar sig bäst för mycket trimmade motorer.
Slimlong 2½" 
795:-
Slimlongdämparen som tillhör samma familj som ovanstående dämpare är främst framtagen för dom "decibelregler" som Bilsportförbundet har tagit fram. Ofta förekommande inom rally.
Slimbore 2½"(R) 
795:-
Denna Slimbore har samma förnämliga flödesegenskaper som dämparen ovan men har en rund kropp som utrymmesmässigt passar en del bilar bättre. Till exempel på tvären framför tanken, Volvo 240.
Slimbore 3" 
895:-
Slimbore dämparen är framtagen för dom som har EXTRA dimensionerade avgassystem som t.ex. vissa turbomatade 4 cylindriga motorer och MYCKET trimmade V8 försedda monster.
Big Apple 3½" 
995:-
All out racing. Denna dämpare är till fär dem med mountain motorer. Ing hindrande bafflar eller dyligt som innebär att du måste gå upp i dimension. Som exempel på att det inte behövs "herrejösses" storlek på Apple dämparna kan nämnas att "Malmö Mustangen" med endast 2st 3½" Apple dämpare kopplade till sin 540cui körde en 7,82 sek repa USA.

 

 Vi tar fram kamaxlar som är avsedda för just din motor !!!
 
APPLE RACING säljer Sveriges populäraste kamaxlar.......
Vanligtvis när man köper en kam så böjer sig försäljaren under disken och halar fram en kam som han påstår är perfekt till just din motor. Hur sjutton kan det komma sig att han råkar ha en kam vid just detta tillfälle som passar till Din motor? Jag personligen skulle förmoda att det är en felbeställning eller något som blivit över.  

Om man skulle lagerhålla kammar till T.ex Chevrolet Small Block, så fick man ha ungefär 2000 olika kammar på lager för att kunna täcka upp vad kunderna egentligen bör ha (inte fyra olika att välja på). Varje motor kombination är unik och därtill kommer bilen och dess användningsområde. Vi på Apple Racing, Specialslipar kammen till just Din bil. Vi vet att det behövs olika profiler för olika ändamål. Vi har inga "hyllvärmare" som vi prånglar ut. Själva skulle vi inte komma på tanken att använda något annat än en special slipad kam i våra egna motorer.

Några prisexempel : inkl. moms
Hydraulkam 3500:-
Mekanisk kam 3700:-
Roller kam 7000:-

 
APPLE RACING PRODUCTS AB TEL: +46 8 - 97 35 36
Skyttbrinksvägen 34 B FAX: +46 8 - 97 54 17
147 39 Tumba
info@appleracing.se
 

Uppdaterad 2007-12-28